Гласувах за това да няма пореден ремонт на ул. Шишман.

...
Гласувах за това да няма пореден ремонт на ул. Шишман.
Коментари Харесай

Политиците гласуват с призив за масово гласуване

Гласувах за това да няма следващ ремонт на ул. " Шишман ". Гласувах и улицата на един другар, който живее в Люлин, да бъде ремонтирана, гласувах фасадите на учебните заведения да станат по-хубави, общинските лечебни заведения да станат по -нормални. Гласувах да мога в идващите 4 година да споделям на локалната власт желая това, а не друго, тъй като съм си дал гласа. Това съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков, откакто упражни правото си на избор.

Важно през днешния ден е, че колкото повече гласоподават, толкоз по-малка ще е тежестта на всевъзможни изборни измами, добави Петков. Гласувайте като машини, макар че употребявате хартия, ми хареса тази имитация през днешния ден. Броят на невалидните бюлетини ще бъде ясно регистриран и всички българи, ще забележим какво значи да се върнем с гласоподаване на хартия още веднъж. Аз се грижа за моята улица, за моя град и по тази причина ще дам гласа си, дано всеки да си каже това, прикани Петков.

Пътят на промените е безалтернативен. Много е значимо всеки от нас да схваща своята отговорност и да излезе през днешния ден да гласоподава. Утре няма да можем да гласуваме, през днешния ден би трябвало да го създадем, разяснява съпредседателят на Демократична България Христо Иванов.

Хартиената бюлетина за жалост има потвърдени най-различни недостатъци и благоприятни условия за корист. Машинното гласоподаване беше анулирано без причини, само че без значение от това не трябва да разрешаваме това да демотивира хората. Срещу машинното гласоподаване беше водена дълга война от всички партии, безконтролно. Очевидно ще би трябвало отново да се отваря Изборният кодекс, добави Иванов.

" Трябва да има работещи хора. " Възраждане " дава тази опция освен във Варна, а в цяла България ", съобщи откакто упражни правото си на глас водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

Той прикани всички българи да излязат и да гласоподават.

" Въпросът е не дали ще има изключителни парламентарни избори, а по кое време ", добави водачът на " Възраждане ".

„ Гласувах за развиването на града, в който съм роден и в който съм избрал да пребивавам и работя. Гласувах градът да извършва девиза си, това, което се случва през последните 20 години “. Това съобщи ръководителят на Народно събрание Росен Желязков, съобщи БГНЕС.

„ Градът нямаше транспортна инфраструктура, в този момент градът изцяло извършва девиза си. Благодаря на Йорданка Фандъкова, която беше кардинална и извърши наличието си “, сподели още Желязков.

Председателят на Народно събрание разяснява, че гласоподават хора, не гласоподава средството за практикуване на глас, тъй че моралът е в хората. Вярвам, че ще имаме избор, който да докара до избор на почтени представители на локалното самоуправление “, акцентира Росен Желязков.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР