Гласоподавателите говориха за разочарованието си от състоянието на страната след

...
Гласоподавателите говориха за разочарованието си от състоянието на страната след
Коментари Харесай

`Защо сме разочаровани от торите във Великобритания` - от болен от рак учител до приятел на Дейвид Камерън от университета

Гласоподавателите приказваха за разочарованието си от положението на страната след години на безпорядък на торите, до момента в който лейбъристите уволниха стартовия револвер в предизборната акция.

Кийр Стармър разкри през днешния ден шест обещания пред гласоподавателите, които съгласно него са " първите стъпки " към смяната на Англия към по-добро. На протест в Пърфлийт, Есекс, водачът на лейбъристите беше обкръжен от членове на висшия си екип и деятели, до момента в който обещаваше да постави завършек на упадъка и безнадеждността, провокирани от 14 години ръководство на консерваторите.

Членове на Обществеността хвърли тежестта си зад обещанията, в това число доживотният тори Харуна Хамза, 49, сподели, че ще гласоподава за лейбъристите за първи път, защото консерваторите разочароваха страната.

Бащата на две деца, който работи като управител по сигурността и живее в изборния регион Thurrock, сподели, че му е писнало от сметките му, които порастват, а публичните услуги се огъват при търсене. Наскоро той заведе дъще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР