Гласът на жертвите трябва да се чуе, а насилниците трябва

...
Гласът на жертвите трябва да се чуе, а насилниците трябва
Коментари Харесай

Ребека Ромейн: Харесвам хубавия хепиенд

Гласът на жертвите би трябвало да се чуе, а насилниците би трябвало да бъдат осъдени и да си понесат следствията. Холивуд се нуждае от катарзис

Аз съм ужасна готвачка. Бившият ми мъж Джон имаше голям гений в кухнята

Сагата за „ Х-мен ” ме построи като изпълнителка, а ролята на Мистик постоянно ще бъде част от мен. Много е значимо да се подходи с внимание, когато пресъздаваш на екрана обичан от безчет хора облик

Разкошната Ребека Ромейн е един от дребното, само че ярки образци за супермодел, който сполучливо минава в огромното кино и съумява да се наложи като уважавана актриса. Тя покорява въображението на милионите комиксови почитатели в ролята на синята полово наелектризираща мутантка Мистик в първите суперхитови екранизации по “Х-мен ” на “Марвел ”. После направи необикновено възбуждаща роля в заредения с еротизъм neo noir трилър на майстора Браян Ди Палма “Фатална жена ”. Ромейн продължи с качествените изяви в “Наказателя ” и се потвърди в малкия екран с роля в “Грозната Бети ” и “The Librarians ”. Та изигра себе си и в поредицата “Skin Wars ”. През 2019-а следва да я забележим в няколко завладяващи плана, измежду които и “Satanic Panic ”.
 Ребека Ромейн  Ребека Ромейн  Ребека Ромейн  Ребека Ромейн  Ребека Ромейн  Ребека Ромейн  Ребека Ромейн  Ребека Ромейн  Ребека Ромейн  Ребека Ромейн  Ребека Ромейн
– Ребека, Вие идвате от модата в света на киното. Трябваше ли да се справяте със стандарти и предубеждения за някогашните супермодели, които стават актриси?
– Научих се да отхвърлям тези толкоз скучни функции на типични красиви девойки, на трофейни съпруги, супермодели, секси гаджета. Да играя сходни съвършени облици не ме притегля въобще. Толкова е скучно.

– Какво мислите за свадите, които пронизаха Холивуд в последните години?
-Надявам се, че всичко ще е за положително. Гласът на жертвите би трябвало да се чуе, а насилниците би трябвало да бъдат осъдени и да си понесат следствията. Холивуд се нуждае от катарзис. И от промяна. Това се отнася и за целия шоубизнес – музикалната промишленост, малките екрани, на всички места, където овластени хора са се отнасяли безобразно със своите подчинени.

– Романтичен човек ли сте по природа?
– Никога не съм била от тези девойки, които прекарват години от младостта си в мечти за блестящия си сватбен ден. По-скоро си мечтаех и си представях по какъв начин украсявам стаята на първото си бебе. Аз съм по-скоро прагматичен и изпълнителен човек, а възприятието за дълг наследих от моите родители, които постоянно са работели крепко без да се оплакват. Разбира се, една жена не може насмалко романтика. В живота, в киното. Аз одобрявам хубавия хепиенд.

– Какво мислите за голите подиуми в киното? Вие самата участвате в няколко паметни полово наситени момента в трилъра на Браян Де Палма “Фатална жена ”. Трудно ли се снимат сходни подиуми?
– Гордея се с “Фатална жена ” – един в действителност първокласен филм, основан от занаятчия. За секс сцените съм раздвоена. Зависи от подтекста. Не обичам голотата поради самата голота. Но в случай че в сцената е намесен комизъм тогава нямам проблем.

– Как поддържате впечатляващата си физическа форма?
– Винаги съм спортувала и съм била дейна. Като дребна плувах доста и се състезавах. И до през днешния ден държа на качествения фитнес режим. Спортът в действителност става още по-голям с напредването на възрастта и натрупването на годинките, само че пък и времето е все по-малко, прекалено много хора са заети с работа и семейство. Но в случай че има воля – има и метод. Важно е да се чувствате добре, до момента в който го вършиме. Аз, да вземем за пример, доста обичам да чувам музика до момента в който се практикувам или разхождам из природата. Не ми харесва да се чувам по какъв начин вдишвам.

Що се отнася до диетата – колкото по-близо до природата, толкоз по-добре. Ябълките са фантастична храна. Те оказват помощ на организма и са потребна на толкоз доста равнища. Фибрите в обелките са ужасно потребни. Ябълките оказват благотворно въздействие на храносмилателната система и с помощта на тези чудни плодове ние абсорбираме най-важното от нутриентите. Ябълките са ужасно нещо.

– Разкажете малко за света на супермоделите, от който бяхте част преди да преминете в киното?
– Странен, халюцинационен свят, построен от суетност. Нямаше по какъв начин да се задържа прекомерно дълго в сходна среда. Трябва да кажа, че по принцип намирам държанието на доста модели за прекомерно надменно и лишено от комизъм и самоирония. Те се взимат прекомерно, прекомерно насериозно. А в действителност са просто генетични аномалии, които вършат пари като прекарват по няколко часа с грим и прическа. Истината е, че аз в никакъв случай не съм желала да стана модел, просто по този начин се случи. Понякога човек късно осъзнава по какъв начин случайността и събитията изиграват необикновено значима роля за метода, по който се структурира животът му.

– Обичате ли да готвите?
– Аз съм просто ужасна готвачка. Бившият ми мъж Джон имаше голям гений в кухнята. Аз в никакъв случай не се занимавах с приготвянето на комплицирани и вкусни ястия. През цялото време на нашата връзка аз бях виновна за не повече от две сантиментални вечери. И двете бяха пагубни и Джон публично ме помоли в никакъв случай повече да не стъпвам в кухнята.

– Колко значима е за Вас ролята на Мистик в “Х-мен ”?
– Сагата за “Х-мен ” ме построи като изпълнителка, а ролята на Мистик постоянно ще бъде част от мен. Много е значимо да се подходи с внимание, когато пресъздаваш на екрана обичан от безчет хора облик. Милиони фенове са прочувствено вложени в избран персонаж и чакат най-хубавото. Нямаш право като актьор да ги разочароваш – те са чакали години да видят своя обичан воин или героиня на екрана.

– Вие имате репутацията на една от най-красивите дами в Холивуд и постоянно попадате в описите за най-секси актриси. Какво мислите за сходни ранглисти и селекции?
– Няма по какъв начин да ги одобрявам прекомерно насериозно и сигурно не бих се управлявала прекалено много от това. Но сигурно при мен спортното минало се отрази на кариерата ми в модата и киното. В моята фигура акцентът пада върху раменете и главата и доста постоянно точно там се концентрира вниманието по време на всемирски събития. Развих горната част на тялото си с плуване в продължение на години. Но скоро започнах да виждам съществуването на асиметрия. Гърбът ми беше толкоз мускулест и развъртян, че когато започнах да се изявявам като модел множеството рколи не ми ставаха.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР