Girls Aloud излязоха от светлината на прожекторите във финала на

...
Girls Aloud излязоха от светлината на прожекторите във финала на
Коментари Харесай

Girls Aloud направиха Сара Хардинг горда в първия си концерт без трагична колежка

Girls Aloud излязоха от светлината на прожекторите във финала на откриващата вечер на турнето си в петък - и сложиха починалата колежка Сара Хардинг в центъра на сцената.

Cheryl, Nadine Coyle, Kimberley Walsh и Nicola Roberts, които изпълняваха The Promise в блестящи златни рокли, всички избраха да извърнат тил на 13 000-те аудитория по време на биса. И до момента в който го правеха, на екрана се появиха фрагменти на Сара, която пее текста: „ И по този начин, ето ме. Ходеща иглика. Чудя се по кое време ще те видя още веднъж. ”

След това девойките се обърнаха, с цел да довършат песента, до момента в който изображение на Сара в подобаваща златиста рокля се прожектираше на фона на сцената. Почитта към техния другар, който умря през 2021 година след борба с рак на гърдата, беше един от многото трогателни моменти, показани по време на шоуто в 3Arena, Дъблин. По-рано през нощта прочувствената Черил благодари на публиката за поддръжката на групата през „ всичко, през което преминахме със Сара “.

Момичетата даже извършиха ду...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР