Гимнастичката от САЩ Маккайла Марони, чието име нашумя след олимпиадата

...
Гимнастичката от САЩ Маккайла Марони, чието име нашумя след олимпиадата
Коментари Харесай

Лекар изнасилвал стотици пъти олимпийска шампионка от САЩ

Гимнастичката от Съединени американски щати Маккайла Марони, чието име нашумя след олимпиадата в Лондон, призна за полови похищения от страна на лекаря на тима Лари Насър.

Той почнал да насилва момичето, когато то било едвам на 13 години, а две години по-късно спортистката се събудила в стаята му, откакто явно, без да разбере, била приела сънотворно.

След като съобщила за станалото от Американката Федерация по гимнастика, вместо да създадат това, което е редно, я заставили да подпише декларация за безмълвие, като й предложили да заплатят лекуването й за претърпените контузии.

22-годишната през днешния ден Марони, сребърна и златна медалистка от Олимпиадата в британската столица, стана известна в интернет, откакто по време на награждаването си направи забавна мимика, която стана мотив за мнения от рода на: "Маккайла не е впечатлена " (McKayla is not impressed).



Както обаче стана известно след това, спортният път на жизнерадостната гимнастичка е бил засенчен от похищенията на медика на националния тим.

Марони завърши своята кариера тази година, което бе и повода да опише за това по какъв начин в продължение на пет години е била жертва на принуждение от страна на лекаря.

Последният роман за тези събития прозвуча в ефира на NBC — освен това с нови по-шокиращи детайлности.

"Насър стартира да ме преследва от първия ден на запознанството ни. Тогава бях на 13 години. Той сподели, че би трябвало да ми направи обзор и в същия ден ме насили. Уверяваше ме, че не мога да опиша на никого, тъй като така и така никой няма да ми повярва, "разказва Марони.

Тя продължава с думите, че лекарят я откривал постоянно, когато тя дошла в спортната база в университета в Мичиган, където нормално тренира американският народен тим по спортна гимнастика. Насилието траяло даже и на самите Олимпийски игри през 2012 година, където все пак спечелила два медала.

"Насър ме е "обезпокоявал " стотици пъти по време на кариерата ми ", признава момичето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР