Гигантското, светещо око на създанието Nemesis на Alton Towers е

...
Гигантското, светещо око на създанието Nemesis на Alton Towers е
Коментари Харесай

Alton Towers` Nemesis Reborn езда за завръщане като извънземно око, забелязано в прословутата извънземна гореща точка в Обединеното кралство

Гигантското, светещо око на създанието Nemesis на Alton Towers е видяно в една от най-известните извънземни горещи точки в Обединеното кралство, Cannock Chase в Стафордшър. Тази област е известна с мистериозна извънземна активност от 80-те години на предишния век.

Плаващото седемметрово око алармира за дълго чаканото разкриване на Nemesis Reborn, което Alton Towers Resort удостовери, че ще бъде отворено на 16 март.

Зашеметяващи фрагменти и фотоси от дрон, оповестени през днешния ден, демонстрират злокобната сцена при изгрев слънце. Nemesis се завръща след огромно видоизменение на известната атракция, обичана от милиони търсачи на мощни чувства, откогато беше открита преди тридесет години.

Сега наречена Nemesis Reborn, цялата 250-тонна, 716-метрова дългата писта е заменена и звярът, който дава името на ездата, е претърпял повсеместен ремонт. Окото на звяра, заобиколено от остри зъби, е съживено с първокласна аудиовизуална технология, показваща трансформацията му в див звяр.

През п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР