Gigabyte представи компютърния корпус Aorus C400 Glass. Новият продукт се

...
Gigabyte представи компютърния корпус Aorus C400 Glass. Новият продукт се
Коментари Харесай

Gigabyte представи стъкления корпус Aorus C400 с голям страничен прозорец и перфориран преден панел

Gigabyte показа компютърния корпус Aorus C400 Glass. Новият артикул се отличава с огромна лява странична стена от закалено стъкло с дебелина 4 мм, както и отвесна вентилационна система.

Размерите на Aorus C400 Glass са 562 × 301 × 510 мм, а тежестта — 8,72 кг. Корпусът поддържа инсталиране на дънни платки във формат Mini-ITX, Micro-ATX и ATX. Предният и горният панел на новия артикул са направени от перфориран метал.

В Aorus C400 Glass може да се конфигурира процесорен охладител с височина до 168 мм, зареждане с дължина до 160 мм и видеокарта с дължина до 360 мм. Кутията поддържа и отвесна апаратура на видеокартата (пространството до страничната стена е 107 мм) — с цел да извършите това, би трябвало да измененията позицията на шината с разширителните слотове. Страничните и горните панели на кутията могат да се смъкват без потребление на специфични принадлежности.

Новият артикул поддържа и системи за течно изстудяване с радиатори до 360 мм, които могат да се инсталират от горната страна и изпод. Вместо това можете да инсталирате три 120 mm или два 140 mm вентилатора изпод и от горната страна. На задната стена има място за 120 мм вентилатор. Aorus C400 Glass се доставя с три авансово конфигурирани 120 mm ARGB вентилатора изпод и един откъм гърба.

Производителят също обезпечава и две специфични места за инсталиране на 3,5-инчови твърди дискове. Техният брой може да се усили до пет, в случай че се отстранен долните вентилатори. Има и две места за инсталиране на 2,5-инчови SSD.

Предният панел на корпуса Aorus C400 Glass е с един конектор USB 3.2 Gen2 Type-C (10 Gbps), два конектора USB 3.0 и чифт 3,5 mm аудио-изходи.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР