Гибелта на старши полицай Атанас Градев и младши инспектор Йордан

...
Гибелта на старши полицай Атанас Градев и младши инспектор Йордан
Коментари Харесай

Радев: Прокуратурата и МВР трябва да са безкомпромисни с каналджиите

Гибелта на старши служител на реда Атанас Градев и младши контрольор Йордан Илиев е разследване от дългогодишната безотговорност на хора, които провеждат и закрилят незаконния трафик на мигранти в страната и в Европа. Самоотвежеността на служителите на реда заплаща цената на корупцията, с която каналджиите реализират своя трафик. Това съобщи президентът Румен Радев в Бургас, където участва на траурна гала в памет двамата служители на реда, починали през вчерашния ден при осъществяване на служебния си дълг.

„ България загуби двама доблестни служители на реда, отдадени до дъно на своя дълг в името на законността и сигурността на българските жители. Те са чест и образец за всички нас “, акцентира президентът и изрази съболезнования на техните фамилии, близки и сътрудници.

Румен Радев уточни, че на фона на възходящия миграционен напън прокуратурата и Министерството на вътрешните работи би трябвало да са безкомпромисни с каналджиите. „ Очаквам и усилване на подхванатите ограничения за изцяло рационализиране и увеличаване на защитата на българската граница и недопускане на сходни случаи в бъдеще като организация, модерни механически средства, подсилване на оградата и най-много – условия на труд и мотивация на персоналния състав “, добави още президентът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР