GH6 комбинира високоскоростен заснемащ сензор и процесор за обработка на

...
GH6 комбинира високоскоростен заснемащ сензор и процесор за обработка на
Коментари Харесай

LUMIX GH6 – нов флагмански фотоапарат от Panasonic


GH6 комбинира високоскоростен заснемащ датчик и процесор за обработка на облиците Venus Engine
(снимка: CC0 Public Domain)

Panasonic създава фотоапарат LUMIX GH6, който комбинира нов Micro Four Thirds датчик и нов процесор за обработка на облиците. Този водещ модел в серията LUMIX G ще бъде показан на международните пазари до края на 2021 година, оповестиха от компанията.

H6 е флагманът на серията LUMIX G и най-новият модел от линията GH, която е известна със своята подвижност и новаторски видео благоприятни условия. Комбинирайки високоскоростен заснемащ датчик и процесор за обработка на облиците Venus Engine, новият GH6 реализира видеоизразителност от ново потомство, обявиха от компанията.

Моделът поддържа 4:2:2 10-bit DCI 4K/60p запис и може да записва видео безкрайно, когато се употребява при сертифицираната работна температура. Фотоапаратът е задоволително благонадежден, с цел да записва непрестанно, колкото е належащо, акцентират от компанията.

GH6 също по този начин може да записва 10-bit 4K 120p HFR (High Frame Rate) и VFR (Variable Frame Rate) за видео със забавен/ускорен каданс с висока резолюция. Нещо повече, GH6 записва 10-bit 5.7K 60p видео, като се възползва напълно от преимуществата на новоразработения Micro Four Thirds датчик.
още по тематиката
Съчетавайки разнообразни режими на запис и помощни функционалности за снимане, GH6 дава опция за хибридно снимане на снимки/видео за разнообразни цели, в това число филми, музикални видеоклипове, документални филми и къси клипове за обществени медии, с цел да отговори на креативните потребности на потребителите.

Освен с този фотоапарат, продуктовата гама на серията G ще бъде разширена и с нов заменяем обектив, LEICA DG 25-50mm F1.7, който също е в развой на разработка. Той ще покрива фокусни дистанции от 10 mm до 50 mm (приравнено към 35 mm фотоапарат: 20-100 mm), дружно с обектива LEICA DG VARIO-SUMMILUX 10-25mm / F1.7 ASPH. (H-X1025), който към този момент се предлага на пазара и е високо оценен от потребителите.

Тези два обектива имат идентична бленда, качество на облика, форма и органи за ръководство, тъй че потребителите ще могат елементарно да снимат неповторими облици, като употребяват двата обектива с минимални старания в работния развой.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР