GFA Games представиха ново геймплей видео към тяхната игра Pioner

...
GFA Games представиха ново геймплей видео към тяхната игра Pioner
Коментари Харесай

Видео към Pioner представя комбат системата

GFA Games показаха ново геймплей видео към тяхната игра Pioner – пост-апокалиптичен сървайвъл шутър с вероятност от първо лице, която се създава за лични компютри.

Руското студио работи по Pioner към този момент няколко години, само че едвам преди месец се появи първото геймплей видео към играта, в която има мощни въздействия от заглавия, като STALKER, Escape from Tarkov и други Конкретно в новото видео, виждаме повече от комбат системите в играта и методите за къстъмизация на оръжията. Както изясняват GFA, комбат системата в Pioner се отклонява от обичайните образци от известните FPS шутъри, като задачата им е да показват едно надалеч по-динамично прекарване за играчите.: придвижването е по-бързо, а стрелбите – в аркаден жанр на осъществяване.

Модификацията на оръжията ще може да се прави и по отношение на съответния вид врагове, против които се изправяте, като в някои случаи ще получите достъп до оръжия и артефакти, които въпреки и да са ефикасни против създанията, населяващи острова, няма да правят работа при среща с човешки врагове.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР