Getty Images Принц Филип леко се подобрява. Това е заявила Камила,

...
Getty Images
Принц Филип леко се подобрява. Това е заявила Камила,
Коментари Харесай

Камила издаде какво е здравословното състояние на принц Филип

 Getty Images Принц Филип леко се усъвършенства. Това е декларирала Камила, херцогинята на Корнуол, след 15-ата нощ на херцога на Единбург в болничното заведение, оповестява Би Би Си.

99-годишният принц Филип, който се лекуваше от зараза, която не е обвързвана с COVID-19, се реалокира в болничното заведение " Свети Вартоломей " в Лондон в понеделник за проучвания и наблюдаване на съществуващо сърдечно заболяване.  Камила е споделила информацията, когато доброволец в центъра за имунизация против COVID-19 в Кройдън я е попитал по какъв начин е херцогът. " Това е доста добра вест. Ще стискаме палци ", е допълнила Камила.

Камила е била на посещаване в центъра за имунизация против COVID-19 в църквата " Свети Павел " в сряда сутринта. Ан Шийън, рецепционистка към медицинския център, удостоверява, че по време на визитата е попитала херцогинята по какъв начин е принц Филип.

Херцогът на Единбург, който навършва 100 години през юни, беше приет в болница на 16 февруари, като точната причина за първичното му приемане не беше разкрита, само че не е обвързвана с COVID-19. На 1 март от Бъкингамския замък оповестиха, че е бил изместен с кола за спешна помощ в болничното заведение " Свети Вартоломей ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР