Гешев за войната по пътищата: Това е социална епидемия.От две

...
Гешев за войната по пътищата: Това е социална епидемия.От две
Коментари Харесай

Гешев за войната по пътищата: Това е социална епидемия


Гешев за войната по пътищата: Това е обществена зараза.

„ От две години прокуратурата приказваме, че това е един обществен проблем. Бих го нарекъл обществена зараза и резултатът е никакъв.
Няколко Народното събрание, министри и кой ли още не,
се занимаваше с хладилника в държавното жилище, който е държавна благосъстоятелност, с дипломата ми преди 30 години, само че никой не се занимава с действителните проблеми на българските жители “. Така основният прокурор Иван Гешев разяснява зачестилите случаи на гибел на пътя.
„ Къде виждате страна? Може би виждате страна
в това, което се е случило нощес още веднъж дрогиран водач с висока скорост умъртви 22-годишно дете към Шумен, второ е с телесна щета. Може би виждаме страна в сгазените служители на реда в Бургас, или може би сътрудника, който беше погубен още веднъж от пийнал водач, или може би за случая на околовръстното “, попита Гешев.



„ Прокуратурата като една от дребното постоянни институции в страната, постоянно е била за това, че би трябвало да работи с всички държавни институции в полза на българските жители и единственият зложелател е престъпността “, съобщи Гешев.
„ Ние не робуваме на персонално его, няма персонални, партийни и корпоративни цели,
единствените ни цели са да работим за българските жители. Аз нямам проблем да работя с който и да е правосъден министър. Тези неща, които ви споделих, за жалост, не могат да бъдат вменени виновност на едно служебно държавно управление,
или на един длъжностен министър, който е за два месеца,
или малко повече. Това са тревожни трендове, които са резултат на всичко това, което се случва към нас “, съобщи основният прокурор.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР