Гешев се мъчи отчаяно да заработи пред американското посолство с

...
Гешев се мъчи отчаяно да заработи пред американското посолство с
Коментари Харесай

Илиян Василев: Гешев се мъчи отчаяно да заработи пред американското посолство с нови шпиони!

Гешев се мъчи обезверено да проработи пред американското посолство с нови шпиони. Но не е единствено той.

Първо, работата по залавянето на шпиони е на ДАНС, не на прокуратурата. Такива за и заслугите. Ерго, Гешев, с непозната пита помен прави.

Второ, в същина тези медийни пиратки обслужават точно службите, които са тотално пленени и в продължение на десетки години не работят въобще по съветското направление. Цацаров даже с Чайка се контракти да не се работи. Гешев и същото свърталище.

Трето, запитвам какъв брой души ДАНС - контраразузнаването е разкрило измежду службите че работят за Русия? Нито един. Защото шпионите дипломати ще бъдат сменени с нови шпиони дипломати.

И последно, кой ще понесе отговорността от военното и цивилно разузнаване за това че са излъгали държавното управление, че Русия няма да нападне Украйна, ВЪПРЕКИ, че са получили информация от американските служби за противоположното.

Кой? И като тръгнете по веригата на отговорността ще опрете до тези които са назначили? Борисов и Радев. Там Гешев не пипа.

Да е разследвал някой за пропутинска агитация?! Но искаше да закрие НПОтата, които проверяваха корупция и разследваше медии.

Илиян Василев
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР