Героят на Ботев Враца Валери Божинов и любимата му Биляна

...
Героят на Ботев Враца Валери Божинов и любимата му Биляна
Коментари Харесай

Божинов: Благодарение на Биляна станах мъж

Героят на Ботев Враца Валери Божинов и обичаната му Биляна Дол споделят за мощната обич, която ги крепи. В лицето на Биляна Божинов е разкрил човек, който го поддържа във всичко.

"Биляна е индивидът, който ме държи и ми дава крилете да хвърча, да се усещам мощен. Откакто се срещнах с нея, аз съм различен човек. Промених мнението си, разсъждаването. Благодарение на нея станах мъж! Почнах да имам вяра в себе си и да се усещам в действителност уталожен мъж и футболист ", не крие щастието и признателността си Божинов.

Красавицата от Сърбия следва своя обичан на всички места и от няколко месеца е във Враца, с цел да го поддържа в следващото предизвикателство на и отвън терена.

"Той е значимият! Посветила съм се напълно на него. Той самичък разбра къде е допускал неточности. За мен те са по-скоро опит и, в случай че успееш да си извлечеш поуките от тях, самичък променяш мисленето си ", сподели Биляна пред bTV.

Тя съобщи, че 7-те гола, които обичаният ѝ вкара в 10-те си мача в Първа професионална лига, са резултат от усърдна работа и дисциплинираност. Божинов пък не пропуща да ѝ благодари след всяко попадение със особено сърчице.

Валери и Биляна са дружно от към три години. Футболистът има две деца - наследник Валери-младши от поп фолк певицата Алисия и щерка Никол от брака си с Николета Лозанова. Биляна съумява да поддържа съвършени връзки с майките на децата на Божинов.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР