Героите си отиват така, както живеят. Милен си отиде с

...
Героите си отиват така, както живеят. Милен си отиде с
Коментари Харесай

Петканов: Героите си отиват така, както живеят. Милен си отиде с бум

Героите си отиват по този начин, както живеят. Милен си отиде с "бум ". Дори гибелта му ще е мотив за смяна или най-малко за това да се замислим. Благодарности за това, което беше и за това, което остави като диря. Това съобщи Даниел Петканов в прочувствен клип в канала си в YouTube.

"Правя това видео, тъй като желая един ден синът ми да го гледа и да разбере какво значат думите "приятел ", "ментор " и "Човек ", сподели Петканов.

"Милен мечтаеше за успокоение, славата не го вълнуваше. Обичаше домашния уют. Казваше ми "ако не четеш книги, най-малко гледай филми - ще те обогатят ", показа "Лудият кореспондент ".

"Моят брат мечтаеше и за трето дете- искаше то да е момиче ", разкри Петканов.

"Сигурно има хора, които се зарадваха за гибелта на Милен - те не са по-малки убийци ", съобщи "Лудият кореспондент, който показа, че през последните 15 месеца той и Цветков не са поддържали контакт поради егото и на двамата. "Закъснях. Обадете се на вашия "Милен " в този момент! Може да стане късно. Обичам те, елементарни ми за всичко ", прикани Даниел Петканов.

Даниел Петканов за Милен Цветков: Моят най-хубав другар и втори татко

Във Facebook Даниел Петканов показа и пост дружно с видеото:

"Направих това видео, тъй като нуждая се да си споделя болката и тъй като желая сина ми да го гледа един ден, и да разбере, че същинските другари са вечно и по тази причина би трябвало да си простят.

За 9-те години, в които имах привилегията да работя за Милен през предаването са минали десетки неуместни и скандални случаи, свързани с беззаконието по пътищата и последващата некомпетентност на правосъдната ни система.

Ако българският съд се изгаври и този път аз съществено ще обмисля разновидността да емигрирам със фамилията си някъде, където хората носят строги последици за закононарушенията си.

Далеч съм от мисълта, че в "белите " страни всичко е изрядно, само че тук чувството ми е, че всеобщо в пандиза с ефикасни присъди влизат кокошкари, а огромни (разбирайте заможни и с контакти) нарушители и убийци "лежат " по общежития и лечебни заведения и най-после ги освобождават предварително с огромен задатък.

Не било несъмнено кой управлявал.... и кой знае още какви безумни малки врати в законите ще се търсят и употребяват, само че ние да не сме някакви примати. Стига към този момент безобразия с почтени хора, мачкани и убивани в тил от пияници и наркомани! СТИГА ВЕЧЕ! Отдавна ни писна! ", написа той.

Направих това видео, тъй като нуждая се да си споделя болката и тъй като желая сина ми да го гледа един ден, и да разбере,...
Публикувахте от Daniel Petkanov в Неделя, 26 април 2020 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР