Германците очевидно харесват компактността. Защото най-популярният кабриолет по федералните пътища

...
Германците очевидно харесват компактността. Защото най-популярният кабриолет по федералните пътища
Коментари Харесай

Fiat 500 е най-популярният кабриолет в Германия - видео

Германците явно харесват компактността. Защото най-популярният кабриолет по федералните пътища се оказва че е Fiat 500. Нито един кабриолет не е бил застрахован по-често през 2021 година посредством портала за съпоставяне Check24. На второ и трето място следват BMW Серия 3 и Smart fortwo. В челната десетка на най-застрахованите кабриолети са показани още Peugeot 206, Mini, VW Golf, Opel Astra, Peugeot 207, VW Eos и Renault Megane.

„ Fiat 500 е най-популярният кабриолет на нашите клиенти от години “ - споделя доктор Райнер Клип, ръководещ шеф за обезпечаване на моторни транспортни средства в Check24 - "Моделът е застрахован по-често от междинната наклонност като втора кола и се употребява от мнозина като опция за карането им в слънчевите дни. "



Жените изиграха огромна роля в триумфа на Fiat 500 кабриолет. Всяка пета собственичка на кабриолет е избрала италианския мъник. При мъжете Fiat 500 към момента се подрежда на второ място с девет %. BMW Серия 3 си обезпечи първото място с към 10 % от всички застраховани кабриолети.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР