Германското правителство разполага с данни от сателитни снимки, че Русия

...
Германското правителство разполага с данни от сателитни снимки, че Русия
Коментари Харесай

Германия разполага с данни, че Русия е отговорна за убийства в Буча

Германското държавно управление разполага с данни от сателитни фотоси, че Русия е била забъркана в убийствата на цивилни в украинския град Буча, съобщи през днешния ден източник от сферата на сигурността.

По информация на сп. " Шпигел " разузнаването е прехванало радиосъобщения от съветски военни източници, обсъждали убийството на мирни поданици в Буча.

Вярно е, че федералното държавно управление има данни за съветско действие в Буча ", сподели източникът. " Тези разкрития за Буча обаче се основават на сателитни изображения. Радиокомуникациите не могат да бъдат ясно отнесени до Буча ", съобщи той.

По думите му няма данни генералният щаб на съветските въоръжени сили да е дал заповед по отношение на Буча.

Според " Шпигел " немското разузнаване е прехванало радиосъобщенията и е показало разкритията пред Народното събрание през вчерашния ден.

Германското списание съобщи, че е имало и други аудиозаписи, чийто физически генезис е по-трудно да бъде открит, което съгласно изданието допуска, че сходни събития са се случили и в други украински градове, осведоми novini.bg

Германската работа за външно разузнаване отхвърли коментар по въпроса. Говорител на държавното управление на Германия отхвърли да разяснява информацията на " Шпигел ", показва Ройтерс.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР