Германското правителство поиска мерки за защита на дамите в публиката

...
Германското правителство поиска мерки за защита на дамите в публиката
Коментари Харесай

Вокалистът на Рамщайн си избирал жени от публиката, насилвал ги зад кулисите

Германското държавно управление изиска ограничения за отбрана на дамите в публиката на немската хеви метъл рок група " Рамщайн " след обвиняванията за полово принуждение от страна на фронтмена на групата, заяви Българска телеграфна агенция.

Младите хора по-специално би трябвало да бъдат по-добре предпазени от похищения, сподели немската министърка на фамилията Лиза Паус пред Агенция Франс Прес в миг, когато една от най-известните в Европа хеви метъл групи " Рамщайн " е на турне на континента.

Министърката предлага основаване на защитни зони за дами по време на концертите, както и основаването на екипи, които да могат да реагират при положение на полово посягане. Трябва да обсъдим " бързи и съответни " защитни ограничения, сподели министърката, съгласно която " сериозен спор за отговорността на артистите и уредниците на концерти към техните фенове би бил потребен ".

Вокалистът на групата Тил Линдеман е упрекнат в полово принуждение от няколко дами, оповестиха през последните дни телевизионният канал NDR и в. " Зюддойче цайтунг ". Той е обвинен, че подбирал млади дами от първите редове на концертите на групата, които били канени на празненства след края на концертите. Две от поканените настояват, че са взели участие срещу волята в полови връзки, откакто били упоявани на празненствата, групата отхвърля.

Според седмичника " Ди Велт " дамите от първите редове на концертите били записвани на видео, с цел да може 60-годишният Линдеман да си избере коя от почитателките да бъде поканена зад кулисите при групата.

Тази седмица " Рамщайн " има четири концерта на Олимпийския стадион в Мюнхен, които са изцяло продадени. Точно пред сцената обаче няма да има аудитория, в зоната Row Zero, от която се твърди, че Линдеман сортира кого да предложения зад кулисите.

Организаторът осведоми, че няма да има Row Zero и афтър празненство в Мюнхен, сподели за Агенция Франс Прес Тобиас Кьолер, представителя на стадиона в Мюнхен, където ще бъдат концертите на групата. Създадената през 1994 година " Рамщайн " има планувани концерти в околните седмици във Франция, Италия, Швейцария, Швеция, Белгия, Нидерландия, Полша, Австрия.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР