Германският шампион Байерн (Мюнхен) добави нов спонсор към своите бизнес

...
Германският шампион Байерн (Мюнхен) добави нов спонсор към своите бизнес
Коментари Харесай

"Байерн" обяви партньорство с компания производител на минерална вода

Германският първенец " Байерн " (Мюнхен) добави нов спонсор към своите бизнес сътрудници. Баварците оповестиха, че са подписали контракт за три години с канадската компания OXiGEN, която предлага минерална вода. В последните години тя навлезе на пазара с вода обогатена с О2, като показва продуктите си за извънредно потребни за спортисти.

" Пий OXiGEN и се възстановявай по-добре ", по този метод канадците популяризират своите артикули. Те подписаха контракт с " Байерн " по време на зимния предварителен лагер на отбора в Катар. Параметри по договорката не бяха разкрити.

" Доволни сме, че OXiGEN влиза в фамилията на нашите сътрудници и ги приветстваме с добре пристигнали в " Байерн " (Мюнхен) ", сподели Йорг Вакер, началник на отдела за интернационалните връзки и тактика. " Нашият лекарски екип също се изрече позитивно за договорката, тъй като това е нещо, което ще помогне на играчите ".

В последните години учени потвърдиха, че водата обогатена с О2 оказва помощ на дейните спортисти. Благодарение на нея силата се отделя по-добре от питателните молекули. Освен това по този метод се намавлява отделянето на млечна киселина в мускулите, която води до отмалялост.

" Байерн " води с 11 точки в Бундеслигата, като е на път да завоюва шеста поредна купа в шампионата. Шампионатът се възобновява в петък с мач сред " Байерн " и " Байер " (Леверкузен).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР