Германският рефер Феликс Цвайер получи наряда за реванша между Реал

...
Германският рефер Феликс Цвайер получи наряда за реванша между Реал
Коментари Харесай

Разследван за корупция ще ръководи Реал Мадрид - Ливърпул

Германският рефер Феликс Цвайер получи наряда за реванша сред Реал Мадрид и Ливърпул от осминафиналите в Шампионската лига. Мачът е в сряда на “Бернабеу ”, като домакините имат солидна преднина от 5:2.

Арбитърът е на 41 години и този сезон е управлявал три дуела в ШЛ, в които е посочил цели 22 жълти картона и е отсъдил три дузпи. Това са били срещите от груповата фаза Ювентус - Бенфика (1:2), ПСЖ - Макаби (Хайфа) (7:2) и Наполи - Аякс (4:2).

Цвайер е прочут с това, че преди 18 години беше разследван за корупция. Тогава, съгласно обвиняването, в ролята си на помощник-съдия, той получил 300 евро рушвет от скандалния Роберт Хойзер, с цел да спомага за постигането на избрани резултати в мачове от Втора Бундеслига. Тогава Цвайер беше осъден с отнемане от правото да съдийства за половин година, въпреки да не бяха открити неопровержими доказателства. Самият той постоянно е отричал да е отговорен.

Дори Цвайер персонално и други трима съдии преди време осведомиха Германската футболна лига, че Хойзер манипулира резултатите от футболни срещи. 
 Феликс Цвайер няма да управлява мачове на Борусия (Д) за неопределен срок Феликс Цвайер няма да управлява мачове на Борусия (Д) за неопределен срок
Извън футбола той работи като брокер на недвижими парцели и живее в Берлин.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР