Германският производител на автомобилни компоненти Behr-Hella Thermocontrol (BHTC) подготвя нова

...
Германският производител на автомобилни компоненти Behr-Hella Thermocontrol (BHTC) подготвя нова
Коментари Харесай

Голям германски инвеститор отваря ново производство у нас

Германският производител на автомобилни съставни елементи Behr-Hella Thermocontrol (BHTC) приготвя нова огромна инвестиция в България.

Компанията ще построи нова индустриална линия в завода си в Божурище, с цел да разшири потенциала си и да отговори на увеличените поръчки от клиенти. Петата поточна линия на BHTC у нас евентуално ще бъде ситуирана в ново хале, което следва да бъде издигнато.

 Германската BHTC уголемява производството си в България
Световен колос в автомобилната промишленост уголемява производството си в България

Компанията ще сътвори най-малко още 200 нови работни места

Немският колос започва активността си у нас през 2013 година със градеж на дружество и развоен център за произвеждане на панели за обслужване и ръководство на климатични съоръжения за коли. Заводът, открит през 2015 година, е първият, издигнат в Икономическа зона " София-Божурище ". Общата повърхност на оборудването е 9700 кв. м.

 България към този момент създава климатици за Audi и Porsche. Ето къде (ГАЛЕРИЯ)
България към този момент създава климатици за Audi и Porsche. Ето къде (ГАЛЕРИЯ)

Ако си купите нова кола, то най-вероятно ще бъде с елементи от Божурище

" Динамичните темпове на развиване на BHTC през първите 5 години от стъпването й на българския пазар са доказателство за огромния триумф и високата успеваемост на осъществената работа в България. Този триумф е заслуга на всеки член на екипа на BHTC България и по тази причина употребявам мотива да благодаря за доверието, осъзнатата отговорност и лоялността на нашите чиновници ", сподели Мартин Ниланд, общоприет управител на BHTC за България.

 Германски вложител ще прави елементи за Mercedes и Porsche край София
Германски вложител ще прави елементи за Mercedes и Porsche край София

Водещият производител на климатични системи Behr-Hella Thermocontrol откри първия си цех в България

За последните 5 години компанията бележи забележителен растеж в приходите си в международен мащаб, които за 2017 година надвишават 180 млн. лева Голяма заслуга за това има развиването на производството й в България и превръщането на българското посланичество в един от най-важнитe развойни центрове на BHTC.

След стъпването си на българския пазар през 2013 година BHTC започва привличането на одобрените експерти в сектора, като в началото открива над 200 работни места, а 5 години по-късно те към този момент са над 450.

Компанията доставя елементи за автомобилните колоси като Audi, BMW, Mercedes, Volvo и Porsche и има производствa в Германия, Съединени американски щати, Мексико, Китай, Япония и Индия.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР