Германският национал Йозуа Кимих, който бе избран за Футболист номер

...
Германският национал Йозуа Кимих, който бе избран за Футболист номер
Коментари Харесай

Кимих: Можеше да вкараме още голове

Германският национал Йозуа Кимих, който бе определен за Футболист номер 1 на мача на Байерн Мюнхен против Арсенал, съобщи, че възприятието да означи толкоз значим гол е ужасно. Байерн победи с 1:0 в реванша от четвъртфиналите и се класира за полуфиналите в Шампионската лига, а Кимих бе създател на попадението в 63-ата минута.

" Чувството да вкарах подобен значим гол пред нашите почитатели и в то във вечер като тази е необикновено. Това са моментите, за които работим и сме работили крепко. Днес този труд беше заплатен и съм доста благополучен. Сега ще се концентрираме върху полуфинали и ще забележим какво ще се случи ", разяснява Йозуа Кимих пред формалния уебсайт на Европейската футболна централа - УЕФА.

" Беше ужасно да честваме с почитателите ни. Представихме се доста добре през второто полувреме и даже можехме да отбележим още голове. Мисля, че заслужавахме да продължим напред. През първото полувреме имаше малко раздразнителност и от двата тима, защото никой не искаше да рискува. През второто полувреме обаче ние бяхме доста по-добри и амбициозни. Винаги имаш по-големи шансове да вкараш, когато си в наказателното поле. Много сме удовлетворени, че още веднъж сме в топ 4 на Шампионската лига ", приключи Кимих.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР