Германският министър на отбраната Борис Писториус заяви, че в момента

...
Германският министър на отбраната Борис Писториус заяви, че в момента
Коментари Харесай

Германският министър на отбраната: В момента не виждам заплаха от руска атака срещу страните от НАТО

Германският министър на защитата Борис Писториус съобщи, че сега не вижда опасност от „ съветско нахлуване “ на територията на Северноатлантическия алианс или против сътрудник от НАТО. Според Борис Писториус сега Москва е съсредоточена върху провеждането на специфичната военна интервенция.

„ В момента не виждам опасност от съветска офанзива на територията на НАТО или против сътрудник на НАТО “, сподели Писториус в изявление за вестник " Билд ". Според него сега Русия е съсредоточена върху провеждането на специфичната военна интервенция в Украйна. Той цитира и мнението на военни специалисти, съгласно които Москва ще има потребност от няколко години, с цел да приготви нови огромни акции.

В същото време ръководителят на немското министерство на защитата акцентира, че е нужен „ правилото на въздържане “ на Русия по образеца на този, работил по време на Студената война. „ И тя беше доста по-предсказуема от обстановката, в която се намираме през днешния ден “, сподели Писториус.

Писториус бе подложен на критика неведнъж в Германия поради думите му, че страната би трябвало да е подготвена за война. Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков, разяснявайки сходни изказвания, означи, че „ те (европейските политици) сега би трябвало по някакъв метод да напомпат публичното си мнение, изкуствено да го развълнуват, измисляйки външен зложелател “, само че редица европейци стартират да схващат пагубността на сходно отношение към Русия.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР