Германският министър на отбраната Борис Писториус обясни днес , че

...
Германският министър на отбраната Борис Писториус обясни днес , че
Коментари Харесай

Писторуис: Изтичането на информация от разговор на германски офицери се дължи на лична грешка

Германският министър на защитата Борис Писториус изясни през днешния ден, че неотдавнашното приключване на информация от диалог на немски висши офицери по отношение на доставки на оръжие за Киев, се дължи на сериозна " персонална неточност ", защото един от офицерите е взел участие в него посредством " незащитена връзка ", съобщи Франс прес.

Предстои да бъде разисквано налагането на дисциплинарно наказване на въпросния боен, добави министърът, представен от Ройтерс.

Русия евентуално е прехванала военното позвъняване инцидентно в границите на огромна интервенция, а не вследствие на целеустремено шпиониране или следене, сподели Писториус. Използването на " УебЕкс " (WebEx) за диалога е било позволено. Германия ще предприеме механически и организационни ограничения, с цел да подсигурява, че сходен случай няма да се повтори, добави министърът.

Комуникационната система на Бундесвера като цяло е надеждна, увери Писториус на конференция, като също по този начин съобщи, че доверието на съдружниците в Германия " остава ненакърнено ".

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР