Германският клуб Шалке 04 напарви голяма крачка към продължаване на

...
Германският клуб Шалке 04 напарви голяма крачка към продължаване на
Коментари Харесай

Шалке подчини Галатасарай и направи голяма крачка към следващата фаза

Германският клуб Шалке 04 напарви огромна крачка към продължение на 1/8-финалите на Шампионската лига. В мач от Група “D” “кралскосините” от Гелзенкирхен надиграха с 2:0 вкъщи турския гранд Галатасарай. По този метод Шалке събра 8 точки и е на второ място в класирането в групата, с 2 точки по-малко от лидера Порто. Галатасарай е трети с 4 точки, а на последната четвърта позиция е първенецът на Русия Локомотив (Москва) с 0 точки.
 Шалке - Галатасарай @@@
Още в 4-ата минута Гуидо Бургщалер осъществя попадение за Шалке. Бургщалер наказа неточност на стража на турския отбор Фернандо Муслера, който реши да се отдалечи от вратата си, с цел да пресече подаване към нападателя на домакините. Муслера изпусна топката, а нямаше право да я улови отвън наказателното поле и от това се възползва по най-хубавия метод Бургщалер, който с акуратен удар насочи кълбото в опразнената врата.
 Шалке - Галатасарай @@@
В 57-ата минута германците отбеляха още един гол, а негов създател този път бе на Марк Ут, като асистенцията бе на Бургщалер. Гуидо Бургщалер получи топката на десния фланг и с доста обмислен пас откри заелия позиция в наказателното поле на Галатасарай Ут, който с мощен шут опъна мрежата зад безпомощния Муслера. СТАТИСТИКА НА МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА Шампионска Лига 4 кръг, вторник 6 ноември  Шалке 04 2:0краен резулат  Галатасарай
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР