Германският канцлер заяви пред Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), че засега

...
Германският канцлер заяви пред Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), че засега
Коментари Харесай

Меркел: Твърде рано е да има преференциално третиране на ваксинираните хора

Германският канцлер съобщи пред Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), че към този момент не поддържа да се дава " преференциално " отнасяне на хората, които към този момент са имунизирани против.
" Докато броят на хората, които са имунизирани, е толкоз по-малък от тези, които чакат, страната не би трябвало да се отнася по друг метод към двете групи ", означи Меркел.
 Меркел: Германия е в трета вълна на ковид Меркел: Германия е в трета вълна на ковид
Германия е в трета вълна на пандемията от ковид. Това съобщи немският канцлер Ангела Меркел пред депутати от своята партия, съо...
" Когато предложим имунизацията на задоволителен брой хора и някои от тях въобще не желаят да бъдат имунизирани, ще би трябвало да обмислим дали би трябвало да има отворен достъп в избрани зони единствено за имунизираните хора. Но ние въпреки всичко не сме достигнали до този стадий ", означи тя.
Канцлерът акцентира, че не би трябвало да се преглежда " преференциално " отнасяне на инокулираните, преди да бъде " недвусмислено " несъмнено, че те не са заразни.
Ден по-рано немският държавен министър за Европа Михаел Рот съобщи, че Европейският съюз би трябвало да преразгледа опцията за даване на документи за имунизация на хората, които са били имунизирани против Covid-19, което да има даде по-голяма независимост за пътешестване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР