Германският канцлер Олаф Шолц заяви, че условията на живот и

...
Германският канцлер Олаф Шолц заяви, че условията на живот и
Коментари Харесай

Германското правителство ще има свой представител на Мондиал 2022

Германският канцлер Олаф Шолц съобщи, че изискванията на живот и труд за задграничните служащи за Световното състезание по футбол в Катар са се подобрили в последните години, само че остават надалеч от идеалните, оповестява организация ДПА.

Шолц дойде в Катар след визитата си в Саудитска Арабия. Той добави, че са нужни още доста старания в региона на спазването на човешките права. „ Отбелязваме, че има и напредък в дела, за които се борим отдавна, като обстановката с служащите. Дори да е надалеч от нашите показа по въпроса “, сподели Шолц в Доха. Той не посочи дали ще участва на Мондиал 2022, който ще се организира през ноември и декември, само че удостовери, че държавното управление на страната ще бъде показано. „ Въпросът в какво качество ще отидем ще бъде решен скоро. Но ще имаме представител “, добави президентът.
 Станаха ясни наградите за немските национали за представянето им в Катар Станаха ясни наградите за немските национали за представянето им в Катар
Катар продължава да търпи рецензии за отношението си към задграничните служащи в навечерието на Световното състезание, което стартира на 20 ноември. Работник от Непал, който е надзирател на строителни обекти в Катар, осведоми на среща в събота във Франкфурт, че има усъвършенстване някои сфери, само че не във всички, а някои от новите правила не се ползват правилно. Наскоро почетният президент на Байерн Мюнхен Ули Хьонес отбрани в телевизионно предаване по канал Sport1 домакините на Мондиал 2022. Според него провеждането на шампионата ще докара до по-добри условия за хората там.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР