Германският канцлер Ангела Меркел поиска незабавно освобождаване на задържаните в

...
Германският канцлер Ангела Меркел поиска незабавно освобождаване на задържаните в
Коментари Харесай

Меркел: Хуманитарната ситуация се влошава

Германският канцлер Ангела Меркел изиска неотложно освобождение на арестуваните в Беларус, протестиращи против резултатите от президентските избори, съобщи Ройтерс.

Взимайки мотив от наближаващия Световен ден на филантропичната помощ , който се празнува на 19 август , Ангела Меркел предизвести, че филантропичната обстановка в света се утежнява.

От една страна е пандемията от новия ковид , следвана от последствията от световното стопляне, икономическите рецесии и протестите с политически претенции .

Всичко това ще докара до нови рецесии , предизвести немският канцлер. Ето за какво е значимо Германия да може бързо да активизира филантропична помощ . В този подтекст Меркел даде като позитивен образец интервенциите на немската войска и работата на Федералната организация за техническа помощ на Ливан, които се намесват след смъртоносната детонация в Бейрут.
 Европейската комисия е подготвена да даде 66 млн. евро на потърпевшите в Бейрут
Европейската комисия е подготвена да даде 66 млн. евро на потърпевшите в Бейрут

Средствата ще бъдат ориентирани за обезпечаване на леговище

Въпреки позитивните образци има и доста негативни трендове - филантропичните служащи постоянно стават жертва на набези и не могат да си свършат качествено работата. За това те би трябвало да получат отбрана, обезпечена им от интернационалното право , акцентира Меркел в седмичния си подкаст, представена от ДПА.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР