Германският канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - германски политик, канцлер

...
Германският канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - германски политик, канцлер
Коментари Харесай

Евродепутати: Гражданите на Германия показаха разочарованието си от политиката на Меркел



Германският канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила завоюва изборите в Германия, все пак обаче не се знае дали ще може да сформира ново държавно управление. Засега се изключва опцията за държавно управление на малцинството. Победата на Християндемократически съюз бе помрачена от историческия пробив навън антиимигрантската извънредно дясна партия в Народното събрание. Ситуацията в Германия разясниха в ефира на БТВ евродепутатите Ангел Джамбазки и Петър Корумбашев.

„ Социалдемократическа партия е втората политическа мощ в Германия. Това демонстрира, че жителите на Германия вършат своя избор и демонстрират разочарованието си от политиката на Меркел, която е безумна, както и лицемерният й танц, който играе с Ердоган. Резултатът на изборите в Германия бе пестник. На този декор е доста смешно след законен избор да излизат да стачкуват “, съобщи евродепутатът Ангел Джамбазки.

Той добави, че госпожа Меркел сама е запалила огъня на митинга в цяла Европа. „ Говорят ви за общественост, а Германия приема закони, които са в ущърб на по-малките страни в съюза. Това е двуличие “, безапелационен бе той.

„ Лицемерието от дълго време господства в Европа. Лицемерието във връзка с Шенген и еврозоната продължава от години. Някои от страните, които ще ни правят оценка имат фрапантно по-лоши индикатори от нас “, разяснява от своя страна евродепутатът Петър Корумбашев.

„ Холандия от години стопира България, поради локалната си националистическа организация. В Германия обаче Меркел употребява тази реторика преди изборите. Това е безусловно двуличие. Затова и резултатът им е подобен и ще бъде от ден на ден подобен. Макрон търсеше упора в ръководството на Германия, само че те в този момент ще би трябвало да се преценяват. Лошите вести за обществения дъмпинг на Макрон е добра вест за българския бизнес “, безапелационен бе Джамбазки.

„ Друга заплаха, която виждам е че се събраха доста нациопалистически послания. Оттук нататък когато е доста елементарно да обявиш, че не си нито ляв, нито десен, би трябвало да обясниш на хората какво предлагаш. Тези изказвания не са в интерес на нашата страна. Как да преговаряш с едни страни, които споделят, че техните страни са над всичко “, попита Корумбашев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР