Германските законодатели гласуваха за легализиране на консумацията и притежанието на

...
Германските законодатели гласуваха за легализиране на консумацията и притежанието на
Коментари Харесай

Германия легализира канабиса за развлекателна употреба

Германските законодатели гласоподаваха за узаконяване на потреблението и притежанието на канабис, само че не съумяха да трансфорат страната в най-големия контролиран пазар в света за опиата посредством лицензиране на неговото развъждане на едро и продажба на дребно.

Съгласно новите правила, утвърдени в петък, на възрастните ще бъде позволено обществено да употребяват и носят до 25 грама канабис в Германия от 1 април, една от водещите обществени промени на лявоцентристкото съдружно държавно управление на канцлера Олаф Шолц.

В развой на правене повече от година, законът — който ще трансформира Германия в най-толерантната страна в Европа във връзка с използването на канабис за забавление — продължава да бъде преследван от несъгласия, като опозиционните депутати дават обещание да го оспорят в съда и да забави осъществяването му.

Дори в Холандия — считана от мнозина за изключително спокойна в метода си — притежаването на повече от 5g към момента е престъпно закононарушение и обществената консумация в избрани к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР