Германските военновъздушни сили вдигнаха във въздуха изтребители, за да идентифицират

...
Германските военновъздушни сили вдигнаха във въздуха изтребители, за да идентифицират
Коментари Харесай

Руски самолет летя над Балтийско море. Руски дронове атакуваха Харков

Германските военновъздушни сили подвигнаха във въздуха изтребители, с цел да разпознават и ескортират съветски боен аероплан, летящ без включен транспондер наоколо до немския остров Рюген в Балтийско море, съобщи Ройтерс, като се базира на техен пост в платформата " Екс ". Това оповестява Българска телеграфна агенция.

Според известието немски изтребители са изхвърчали от военновъздушната база " Лааге " в североизточната провинция Мекленбург-Предна Померания, като са разпознали съветския аероплан в интернационалното въздушно пространство, съпровождайки го за малко време, преди той да се върне назад на изток.

Руският разследващ аероплан Ил-20М е летял без включен транспондер над Балтийско море, се споделя още в поста.

Руски дронове поразиха цивилни обекти в украинския град Харков, като локалните управляващи оповестяват за вреди по два жилищни блока и наранена гражданска инфраструктура, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
 Снимка АП/БТА

Кметът на Харков Игор Терехов написа в " Телеграм ", че са били изпочупени прозорците на два многоетажни жилищни блока в квартал " Слобидски " и че няколко автомобила са били унищожени. По-рано той заяви, че в една от изумените здания е избухнал пожар.

Губернаторът на Харковска област Олег Синегубов съобщи, че градът е бил подложен на редица удари, при които е била развалена цивилна инфраструктура. По думите му Харков е бил нападнат с минимум шест дрона. Трима души са получили натъртвания и контузии, свързани със напрежението, и им е била оказана помощ на място, добави Синегубов.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР