Германски травестити подеха кампания, осмиваща твърдолинейната антиислямска предизборна кампания на

...
Германски травестити подеха кампания, осмиваща твърдолинейната антиислямска предизборна кампания на
Коментари Харесай

Tравестити обявиха война на популистка партия

Германски травестити подеха акция, осмиваща твърдолинейната антиислямска предизборна акция на дясната партия "Алтернатива за Германия " (АзГ), съобщи Reuters.

Те сътвориха във Фейсбук страницата "Травестити за Германия " (ТзГ), чието редуциране припомня на това на АзГ. Кампанията, както наподобява, се хареса на немските гласоподаватели, защото към този момент набра близо 7000 почитатели.

Кампанията на АзГ за парламентарните избори на 24 септември се концентрира върху посланието, че ислямските традиции нямат място в страната. Това остави неприятен привкус у мнозина германци и "Травестити за Германия " изобретателно осмиват предизборните лозунги на дясната партия.

На нейни плакати са изобразени да вземем за пример бели германки по бикини или с чаша вино в ръка и надписи: "Бурка? Аз съм с бикини " или "Бурка? Аз съм в Бургундия ".

Травеститите дават отговор на тези послания с техни иронични копия. На един от плакатите със фотография на травестита Гизела Зомер написа: "Пий си сама скапаното бургундско! Аз избирам просеко ". Зомер и още няколко брадати мъже, облечени като дами, демонстрират на плакатите междинен пръст на афиши на АзГ, с хаштагове като #НеНаАзГ и #НеНаНацисткатаГлутница.

Инициативата на "Травестити за Германия " притегли вниманието на няколко немски вестника и раздвижи другояче значително скучната предизборна акция в Германия, отбелязва Reuters.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР