Германската социалдемократическа партия (ГСДП) трябва да преразгледа отказа си да

...
Германската социалдемократическа партия (ГСДП) трябва да преразгледа отказа си да
Коментари Харесай

Партията на Ангела Меркел призова ГСДП за съставяне на коалиционен кабинет

Германската социалдемократическа партия (ГСДП) би трябвало да преразгледа отхвърли си да взе участие в нова огромна коалиция с нас, сподели ръководителят на парламентарната група на Християндемократическия съюз и Християнсоциалния съюз (ХДС/ХСС) Фолкер Каудер, от чиито редове бе излъчен канцлерът Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Социалистите управляваха в коалиция отпред с Меркел от 2013 година, само че обявиха, че минават в съпротива, откакто на парламентарните избори на 24 септември записаха най-слабия си резултат в следвоенния интервал. Някои в партията обаче приканват водача й Мартин Шулц Мартин Шулц – немски политик, ръководител на Европейския... към профила да размишления - позиция, подкрепена през днешния ден от водача на парламентарната група на консерваторите в Бундестага. "Европа се нуждае от устойчиво държавно управление в Берлин. Бих желал актуалните сътрудници в ръководещата коалиция да работят още веднъж дружно ", сподели Каудер.

По-късно през днешния ден Мартин Шулц ще се срещне с президента Франк-Валтер Щайнмайер - някогашен народен представител и някогашен външен министър, който се пробва да улесни съставянето на съдружно държавно управление за отбягване на нови избори.

След срещата се чака Шулц да взе участие в съвещания с висши членове на партията си в нейната централа в Берлин. Промяна в курса и влизане още веднъж в партньорство с консерваторите на Меркел ще изисква промяна на управлението на ГСДП - нещо, което надали ще се случи преди партийния конгрес от 7 до 9 декември.

Каудер сподели, че Германия се нуждае от държавно управление, което да обезпечи водачество на Европа. "Европа чака една Германия, способна да работи по този начин, че в последна сметка да може да отговори на въпросите, повдигнати от френския президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила. Най-силната в икономическо отношение страна в Европа не може да се демонстрира като политическо джудже ", акцентира той. Каудер имаше поради апела на френския президент за данъчни промени за подсилване на Еврозоната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР