Германската регионална медийна група Райнише пост отпечата извънредни броеве на

...
Германската регионална медийна група Райнише пост отпечата извънредни броеве на
Коментари Харесай

Германски вестници отпечатаха извънредни броеве след кибератака

Германската районна медийна група " Райнише пост " отпечата изключителни броеве на своите вестници в понеделник след хакерска атака против вътрешния ѝ снабдител на интернет услуги, заяви немската осведомителна организация ДПА.

Печатните и цифровите издания на районните вестници в Западна Германия не могат да бъдат предлагани в нормалния си тип, заяви " Райнише пост ".

 Има ли риск с съветските четци на банкови карти в метрото Има ли риск с съветските четци на банкови карти в метрото

Според медийната група не са били откраднати никакви данни, в това число данни на клиенти. Но поради офанзивата се е наложило да бъдат изключени обособени механически системи и да бъде прекратена връзката с интернет.

Вестник " Ахенер цайтунг ", който принадлежи на същата медийна група, се обърна към читателите си на първата си страница, като им сподели, че е разгласил изключително издание, " което не дава отговор изцяло на това, което сте привикнали да получавате от нас ". Базираният в Бон " Генерал анцайгер " разгласява издание, която " не е оповестено в нормалния размер и с нормалната новост ".

 Най-големите полски медии са атакувани от хакери, евентуално съветски Най-големите полски медии са атакувани от хакери, евентуално съветски

Новинарските портали на засегнатите вестници бяха налични единствено в лимитирана степен в понеделник.

Според издателя спирането продължава от петък вечерта.

" Реагирахме в точния момент. Работим непрекъснато, с цел да решим проблемите, и реализираме прогрес ", съобщи " Райнише пост ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР