Германската полиция започна разследване, след като няколко жени се оплакаха,

...
Германската полиция започна разследване, след като няколко жени се оплакаха,
Коментари Харесай

Разследва се сигнал за упоени жени на парти с германския канцлер Шолц


Германската полиция стартира следствие, откакто няколко дами се оплакаха, че са се почувствали зле след събитие, проведено от парламентарната група на канцлера Олаф Шолц.

Полицията в Берлин разгласи през днешния ден, че следствието е провокирано от 21-годишна жена, която се почувствала замаяна и зле няколко часа след лятното празненство на социалдемократите в сряда. На идната заран не била в положение да си спомни какво се е случило предната вечер.

Жената отишла в болница, с цел да си направи проучвания, а полицията разпоредила да й бъде взета кръвна проба за разбор за вероятни токсични субстанции.

Пострадалата е консумирала храна и питиета на партийното събитие, само че не и алкохол, заяви полицията. До тази заран са били докладвани още четири случая на хора със сходни признаци.

Германските медии оповестиха, че всички тези хора явно са станали жертва на така наречен „ нокаутиращи капки “ (течен опиат, добавян към напитка или храна, с цел да аргументи загуба на съзнание). Полицейските органи чакат резултати от проучванията.

Започнати са полицейски следствия против незнайни причинители по съмнение в причиняване на телесна щета.

Около 1000 души са участвали на годишното лятно събитие в сряда, измежду които и самият федерален канцлер, депутати и техни сътрудници.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР