Германската полиция разкри заговор на антиваксъри за убийството на премиера

...
Германската полиция разкри заговор на антиваксъри за убийството на премиера
Коментари Харесай

Антиваксъри планирали убийството на премиера на Саксония

Германската полиция разкри скрит план на антиваксъри за убийството на премиера на Саксония Михаел Кречмер.

Както БГНЕС заяви тази заран, престъпният отдел на полицията в Саксония организира специфична интервенция в Дрезден, провокирана от информация за хипотетична подготовка за нападение против премиера на Саксония Михаел Кречмер. Иззети са боеприпаси и оръжия.
Шефът на Европол пристигна у нас поради убитата българка в Хага
Изпълнителният шеф на Европол Катрин де Бол дойде у нас изненадващо. Тя пристигна, с цел да изкаже съболезнования на родителите на Ел...
Прочети повече
Групировката е възнамерявала атентата с връзки в обществената мрежа „ Телеграм “. След обиските първичните съмнения за проведена формация и действителна опасност за живота на Кречман се потвърдиха, заяви полицията. Планът за убийството на Кречман е бил направен след неговите изявления преди седмица, че не отхвърля и вид за наложителна имунизация против Сovid. Саксония е провинцията в Германия с най-нисък брой имунизирани и най-голям брой инфектирани. В първата си тирада в Бундестага през днешния ден канцлерът Олаф Шолц съобщи, че страната ще работи твърдо и с всички законови ограничения против насилието, предизвикано от антиваксъри.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР