Германската легенда Лотар Матеус очаква с нетърпение сблъсъка между носителя

...
Германската легенда Лотар Матеус очаква с нетърпение сблъсъка между носителя
Коментари Харесай

Матеус предвиди трудни времена за Байерн в сблъсъка с Лацио

Германската легенда Лотар Матеус чака с неспокойствие конфликта сред носителя на " Златната обувка " и футболист номер 1 на годината на ФИФА във вторник, когато приема Байерн Мюнхен в среща от осминафиналите на Шампионската лига.

" Очаквам с неспокойствие освен срещата Лацио против Байерн, само че и Имобиле против Левандовски, съобщи международният първенец с отбора на Германия от 1990 година. Имобиле имаше сложен престои в Борусия Дортмунд, само че вкара 36 гола в Серия А през предишния сезон с отбора на Лацио и стана голмайстор номер 1 в Европа.

" Той още веднъж бележи голове където е обичан, където приказва езика ", добави Матеус, който в кариерата си е играл в Серия А за отбора на. Той предизвести някогашния си клуб Байерн, сегашен притежател на Шампионската лига, че може да има компликации в мача в Рим.

" Това е сложна задача за Байерн в актуалната обстановка ", сподели Матеус на фона на неотдавнашното пътешестване на международното клубно състезание, пандемията от ковид и проблемите с травми в тима. " Дори Байерн не се оправя толкоз елементарно с това ", сподели Матеус.

В Бундеслигата той вижда възможна опция, който изостава от водача Байерн с две точки, да завоюва купата. " Тимът на е супер тим и за мен има по-добра аварийна пейка от Байерн Мюнхен ", сподели още 59-годишният Матеус. " Това е значимо заради огромната тежест сега. Лайпциг има превъзходен късмет да постави завършек на осемгодишната серия на Байерн като първенец на Германия ", разяснява той.
Шампионска Лига 1/8 кръг, вторник 23 февруари  Лацио 22:00предстои  Байерн (Мюнхен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР