Германската компания Gigaset представи на пазара издръжливия смартфон GX4. Германските

...
Германската компания Gigaset представи на пазара издръжливия смартфон GX4. Германските
Коментари Харесай

Gigaset GX4: германски издръжлив смартфон с MediaTek Helio G99

Германската компания Gigaset показа на пазара издръжливия смарт телефон GX4 . Германските мобилни телефони не са доста, а този се създава в личния цех на компанията в град Бохолт. Освен с високото равнище на отбрана с покриването на военния стандарт STD-810H и цивилния IP68, смарт телефонът е присъщ със своя светодиоден пръстен на задния панел, който с разнообразни цветове демонстрира известията.

Gigaset GX4 е оборудван с 6,1-инчов с резолюция 1560х720 пиксела, кадрова периодичност 60 Hz, бляскавост 550 нита и компактност на изображението 282 пиксела на инч. Телефонът се базира на системата върху чипа MediaTek Helio G99 с 8х процесорни ядра, графичен ускорител Mali-G57MC2 и 4G модем, създавана посредством 6 нанометров софтуерен развой. Налични са 4 GB оперативна памет, 64 GB флаш диск и слот за microSDXC карти.

Основната камера е двойна с резолюция на основния оптичен датчик 48 МР, който е допълнен с 8 МР фотосензор с широкоъгълна оптика. Разделителната дарба на предната камера е 16 МР.

Захранването се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 5000 mAh с бързо зареждане с мощ 15 W. Скенерът за пръстови отпечатъци е подложен в профил в бутона за зареждането. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 12 .

Продажбите на смарт телефона Gigaset GX4 стартираха в началото в при цена 349 евро .

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР