Германската канцлерка Ангела Меркел изслуша седнала днес датския химн на

...
Германската канцлерка Ангела Меркел изслуша седнала днес датския химн на
Коментари Харесай

Меркел слуша седнала датския химн заради треперенето

Германската канцлерка Ангела Меркел изслуша седнала през днешния ден датския химн на посрещането на датската премиерка, откакто през вчерашния ден очевидно се тресеше на церемонията с министър-председателя на Финландия, заяви Ройтерс. Неконтролируемото й разтрисане в сряда бе третото в границите на три седмици.

В невиждана смяна на протокола Мете Фредериксен седеше до Меркел по време на посрещането с военни почести в Берлин, преди двете да влязат в канцлерството. Меркел, без да демонстрира никакви признаци на трептене, се усмихна необятно.

След срещата си с финландския министър председател Анти Рине през вчерашния ден Меркел сподели, че "е пробвала да се оправи " с разтрисането, което за първи път се случи в средата на юни, само че настоя, че е добре и че "както стана един ден, по този начин и ще изчезне ".

64-годишната канцлерка, която е отпред на Германия от 2005 година, до момента не е имала съществени здравословни проблеми. От кабинета й не дадоха пояснение за трите случая с тресенето. Вчера тя не даде никакви детайлности за каквито и да било медицински препоръки или лекуване, които е получила.

Медицински специалисти омаловажиха спекулациите към моментите с разтрисането, заявявайки, че има голям брой евентуални аргументи за трептене.

Меркел е известна с трудовата си нравственос и има известност на по-издръжлива от другите водачи на срещите на върха на Европейски Съюз, които постоянно не престават цяла нощ, със способността си да се концентрира върху детайлностите на комплицираните полемики измежду нощ.

През ноември 2016 година, когато разгласи, ще се кандидатира за четвърти мандат като канцлер, Меркел сподели: "Това е решение освен за предизборна акция, само че и за идващите четири години... в случай че здравето го разрешава ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР