Германската канцлерка Ангела Меркел Ангела Меркел - германски политик, канцлер

...
Германската канцлерка Ангела Меркел Ангела Меркел - германски политик, канцлер
Коментари Харесай

Меркел: ЕС и Великобритания могат да постигнат добър резултат за Брекзит

Германската канцлерка Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила няма подозрение, че Европейският съюз и Англия могат да реализират добър резултат за Брекзит, съобщи Ройтерс.

"Нямам безусловно никакви подозрения, че в случай че всички ние сме съсредоточени можем да реализираме добър резултат ", съобщи Меркел пред кореспонденти на среща на върха на Европейски Съюз в Брюксел. Тя сподели, че желае съглашение за Брекзит с Англия.

По думите й е нужна усилена работа, с цел да се стигне до втори стадий в договарянията за излизане на Англия от Европейски Съюз. Меркел съобщи, че английската министър-председателка Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на... към профила поставя огромни старания с сътрудниците от Европейски Съюз за реализиране на договорка за Брекзит, само че това към момента "не е задоволително ", съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на АП. Канцлерката сподели, че процесът "се движи напред малко по малко ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР