Германската футболна федерация (ДФБ) няма да подкрепи Джани Инфантино на

...
Германската футболна федерация (ДФБ) няма да подкрепи Джани Инфантино на
Коментари Харесай

Германия няма да подкрепи Инфантино за шеф на ФИФА

Германската футболна федерация (ДФБ) няма да поддържа Джани Инфантино на изборите за президент на ФИФА в четвъртък, макар че няма различен претендент. Швейцарецът е сигурен за преизбирането си на Конгреса на международната футболна централа в Кигали (Руанда), само че доста европейски страни не са съгласни с решенията на управлението. 

" През последните седмици не получихме никаква или единствено незадоволителна информация от ФИФА по разнообразни въпроси ", разяснява президентът на ДФБ Бернд Нойендорф в изказване в сряда, представено от ДПА. ФИФА би трябвало " да стане доста по-отворена и транспарантна в връзките си с националните асоциации ", безапелационни са от управлението на Футболната федерация на Германия. Футболните централи на Норвегия и Швеция също обявиха, че няма да поддържат преизбирането на Джани Инфантино, който е на поста от 2016 година.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР