Германия въвъжда мерки като като част от превенцията срещу коронавируса

...
Германия въвъжда мерки като като част от превенцията срещу коронавируса
Коментари Харесай

Германия въвежда мерки и за пристигащите от София, Сливен и Разград |

Германия въвъжда ограничения като като част от предварителната защита против ковид от събота, 24 октомври, по отношение на идващите от нови три области на България - София-град, Разград и Сливен, заяви Министерство на външните работи. 

Трите области от през днешния ден са добавени в „ Списъка на рисковите области " на института „ Робърт Кох ", в който към този момент участват и областите Благоевград и Търговище. 

За всички, които идват в Германия от и през последните 14 дни са имали престой в „ рискова област ", е в действие наложително условие за тест за ковид. Той може да бъде изработен и отвън Германия, само че в границите на 48 часа преди влизане на немска територия.

Само съществуването на негативен тест е съображение за освобождение от 14-дневна домашна карантина. Карантина не се ползва за пътували пренос през „ рисков регион ".

Всяка федерална провинция в Германия ползва правилото за карантината в съгласуван с локалните особености на разпространяването на ковид тип. Външно предлага на жителите да ревизират авансово настоящите характерни условия за съответната провинция, към която пътуват.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР