Германия няма да участва във възможни въздушни удари по Сирия.

...
Германия няма да участва във възможни въздушни удари по Сирия.
Коментари Харесай

Меркел: Германия няма да участва във възможна военна операция в Сирия

Германия няма да взе участие във вероятни въздушни удари по Сирия . Това съобщи канцлерът на страната Ангела Меркел в четвъртък, представена от Anadolu Agency.
В хода на взаимна конференция с датския министър председател в Берлин, Меркел съобщи че Германия следи от близко дейностите на Съединени американски щати и Франция след хипотетичната химическа офанзива в сирийския регион Източна Гута.
„ Искам да подчертая, че към момента не сме взели решение “, съобщи тя, като добави, че в четвъртък е провела телефонен диалог с френския президент Еманюел Макрон, написа още организация " Фокус ".
„ Германия няма да взе участие в възможни военни интервенции, само че ще поддържа всяко изпитание, което акцентира, че използването на химическо оръжие просто не е допустима “, добави немският канцлер.
Освен това Меркел увери, че Федерална Република Германия ще продължи да поддържа всички старания в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации и работата на Организацията за възбрана на химическите оръжия (ОЗХО) за следствие на химическите офанзиви в Сирия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР