Германия няма да прави повторни опити за въвеждане на задължителна

...
Германия няма да прави повторни опити за въвеждане на задължителна
Коментари Харесай

Германия призовава хората да си поставят четвърта доза COVID ваксина

Германия няма да прави повторни опити за въвеждане на наложителна имунизация против ковид, съобщи министърът на опазването на здравето Карл Лаутербах, представен от Ройтерс.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 31640
Всеки, който постоянно е в контакт с други хора и желае да защищити себе си и тях, би трябвало да намерения за четвърта доза, без значение от възрастта си, посъветва той сънародниците си и уточни, че към 80 % от германците над 60-годшна възраст нямат четвърта доза.

Здравният министър предложи хората да продължат да носят маски на закрито. Лаутербах, който е и епидемиолог, сподели, че в Германия се следи предстоящо нарастване на случаите, което заформя " лятна вълна " на болестта, добавя Асошиейтед прес.

Напоследък смъртните случаи, свързани със коронавирус, в Германия са сред 50 и 130 дневно.

Доминиращият вид, който циркулира в страната, протича относително леко, също така  много жители са имунизирани или са преболедували ковид, което значи, че рискът от съществено заболяване е невисок.

" Няма място за суматоха ", сподели здравният министър.

Той означи, че държавното управление е подхванало дейности за доставяне с ваксини, които ще защищават от главните разновидности на COVID-19.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР