Германия, Нидерландия и Полша подписаха споразумение, което има за цел

...
Германия, Нидерландия и Полша подписаха споразумение, което има за цел
Коментари Харесай

Германия, Полша и Нидерландия се готвят за война!: Разполагат спешно войски по границите на НАТО

Германия, Нидерландия и Полша подписаха съглашение, което има за цел да понижи бюрокрацията, възпрепятстваща бързото напредване на войски и оръжия през границите по един от главните коридори, водещи от Северно море към Източния фланг на НАТО, съобщи Reuters.

В резултат на нахлуването на Русия в Украйна през 2022 година както НАТО, по този начин и Европейският съюз започнаха да форсират подготовката си. В случай на експлоадиране на боен спор с Москва.

При подобен сюжет се чака Съединени американски щати и други съдружници от НАТО да изпратят огромни военни подкрепления през пристанищата на Северно море. През Германия и Полша към източния фланг, отбелязва организацията.

В момента НАТО организира най-мащабните си военни учения от края на Студената война. В които вземат участие към 90 000 военнослужещи.

По време на събитие в Европейската организация по защита на Европейски Съюз в Брюксел нидерландската министърка на защитата Кайса Олонгрен съобщи, че е от решаващо значение да се основат условия, позволяващи бързото разполагане на военни сили. Преди възникването на възможен спор.

„ Географските условия са такива, каквито са. Това значи, че би трябвало да можеш да се придвижиш бързо от Нидерландия през Германия до Полша “, сподели тя.

Това стана преди трите страни да подпишат документа. Засвидетелстващ желанията им за по-тясно съдействие. В региона на това, което Европейски Съюз назовава военна подвижност – план, отворен за спомагателни сътрудници.

Германия, Полша и Нидерландия се готвят за война!

НАТО предизвести своите членове, че несъразмерната администрация попречва напредването на войски в Европа. Проблем, който може да докара до огромни забавяния, в случай че избухне спор с Русия, напомня Reuters.

Източник – Reuters/Превод:SafeNews

Още вести четете в секция Свят

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР