Гергана Малкоданска работи усърдно по новия си проект. Преди няколко

...
Гергана Малкоданска работи усърдно по новия си проект. Преди няколко
Коментари Харесай

За Какво Й Е Демир! Разказа Играта На Всички, Даже Деси Банова Гледа Тъпо! Гери Малкоданска Показа Новия Си

Гергана Малкоданска работи старателно по новия си план. Преди няколко седмици стана ясно, че синоптичката е почнала личен бизнес. Красавицата отвори магазин за дизайнерски аксесоари за дома. Търговският обект, който тя ръководи, се намира в центъра на столицата.

Всяка свободна минута хубавицата прекарва там и следи дали подчинените й показват правилно марката на неговите клиенти. Всеки един продукт, които се продава в магазина на Гергана Малкоданска, е селекциониран персонално от нея.

Напоследък хубавицата е забелязвана постоянно да се навърта и около щанда в прочут столичен мол. Оказа се, че хубавицата ръководи и него. Покрай наближаващите празници тя е решила да разшири бизнеса си и да стартира да продава стоките си и в огромните търговски центрове.

Засега Гери Малкоданска е отворила единствено един щанд в един от най-оборотните столични молове. След като завърши работата си в малкия екран, моделката наложително се отбива и през двата търговски обекта, написа Шоу.

Бизнесът не й пречи по никакъв метод на работата в Нова тв. Но явно около толкоз доста задължения на хубавицата не й остава никакво време за отмора.

Освен с триумфи в бизнеса, красивата синоптичка може да се похвали и с триумфи на любовния фронт. След като връзката й с ревностния Демир Доган завърши, Гери срещна мъжа на фантазиите си.

Към днешна дата тя е обвързана с дизайнера Алекс Ковачев. Според мълвата, двамата са сгодени. Но Гери Малкоданска пази този факт в загадка, защото не желае да си навлече гнева на някогашния си.

Слуховете настояват още, че Алекс обзавел новото жилище на половинката си. Преди няколко месеца тя се похвали с новата си облага. Участвайки в кулинарно шоу, синоптичката сподели новия си дом.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР