ГЕРБ води България към по-добро. Ние можем да преодолеем разделението.

...
ГЕРБ води България към по-добро. Ние можем да преодолеем разделението.
Коментари Харесай

Даниел Митов на откриването на кампанията в София: ГЕРБ води България към по-добро, силата ни е в свършената работа

ГЕРБ води България към по-добро. Ние можем да преодолеем разделянето. Реваншизмът и омразата се заплащат скъпо. Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ и лидер на листата на партията в 24 МИР Даниел Митов при откриването на акцията в София. На събитието участваха стотици членове и симпатизанти на ГЕРБ, кметове, общински съветници, младежи, общественици и други

„ Нашата мощ е и в свършената работа. Не в оскърбителен акции като нашите съперници, които като пристигна време за работа се скриват. Да се работи е мъчно. Но ние не се плашим от работа. Ще продължим да работим за българските жители посредством вложения в опазването на здравето, в образованието “, увери Митов. По думите му другите партии непрестанно се оправдават, на тях все нещо им пречи, все другите са им отговорни. „ Всъщност демокрацията им пречи. Затова се пробват да я демонтират и трансформират демократичния ред в безпорядък. Най-ясна илюстрация на това са 45-ото Народно заседание и служебното държавно управление. Те са изпълнени единствено с омразата и мракобесие “, разяснява зам.-председателят на ГЕРБ.

„ Наш сътрудник е Съюз на демократичните сили, тъй като и ГЕРБ, и Съюз на демократичните сили желаеме България да се развива демократично, да стъпва на реда, законността и виновните хора. Хаосът се изненадва, че ГЕРБ води в социологическите изследвания. Виждаме, че хората, които желаят народна власт, са повече, а чегъртачите по-малко “, приключи лидерът на листата на Коалиция ГЕРБ-СДС в 24 МИР-София.

По време на откриването бяха показани новите лица на партията в идния избор на 11 юли. Сред тях се отличават лекари, политолози, педагози, икономисти - хора с ясна визия за бъдещето на страната.
„ Ако бъда определен за депутат, бих желал да работя за разговор и - в случай че може, никаква ненавист “, съобщи претендентът за депутат от 24 МИР Драгомир Младенов. Той посочи големите средства, които държавните управления на Бойко Борисов вложиха в реорганизация и ремонт на храмове на всички вероизповедания. „ В ГЕРБ има баланс. Но не и крайности. Това бе едно от нещата, които ме убедиха да се причисля към партията. Това е и нашата философия на работа, с която ще се противопоставим на разделянето и омразата “, сподели още той.

Според Йорданка Петрова единствено ГЕРБ може да носи отговорност и да спре хаоса. „ Като част от екипа на някогашния образован министър Красимир Вълчев станах очевидец на всички промени в системата на образованието. Знам, че най-сигурната и дълготрайна инвестиция в бъдещето на нашето общество е положителното обучение. Знам също, че ГЕРБ може да подсигурява продължение на вложенията в бранша, на чиито резултати се радваме през днешния ден “, уточни кандидат-депутатът от 25 МИР-София.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР