ГЕРБ свикаха втора пресконференция за деня, на която изнесоха и

...
ГЕРБ свикаха втора пресконференция за деня, на която изнесоха и
Коментари Харесай

ГЕРБ скандализирани от консултациите за ЦИК на Радев

ГЕРБ свикаха втора конференция за деня , на която изнесоха и данни, с цел да опровергаят обвиняването за неистина в думите на премиера Борисов от сутринта. Тогава Борисов сподели, че точно притежателят на компанията, внесла машините за гласуването, е донор на " Да, България ", а Иво Мирчев изрично отхвърли това. На втората конференция Георг Георгиев сподели разпечатка от Сметната палата , в което имало записано подаяние от Иван Тодоров на стойност 100 лева през септември 2019 г .

Това демонстрира, че от ГЕРБ не лъжем. " И един лев да е, и една стотинка да е, значи не е неистина. "
 Ивайло Мирчев отхвърля доставчикът на хардуера за машинното гласоподаване да е спосор на Демократична България
Ивайло Мирчев отхвърля доставчикът на хардуера за машинното гласоподаване да е спосор на Демократична България

Депутатът е засегнат от лъжите на Бойко Борисов

Проблемът и подред двамата следобедни представители на ГЕРБ - Георги Георгиев и Тома Биков, е, че сътрудниците се хващат за една песъчинка от плажа, само че мълчат за огромните проблеми, пред които е изправена България.

По думите му доста пъти ръководещите в оставка запазвали самообладание и приемливост, само че към този момент нямало да бъде по този начин. Всяка една неистина ще бъде опровергавана и разкривана , закани се Георгиев. Той разобличи няколко неистини: " Да, България " похарчили 100 000 евро единствено в онлайн акция, направени са инвестиция в биткойни и дарения под формата на мислена електронна валута.

Къде са те да разясняват тематиката със глобите върху представители на Европейски Съюз, къде са те и за какво мълчат по тематиките с Русия, тематиката с резолюцията на Екологичен потенциал, тематиката с човешките права, къде са нашите сътрудници, касаещи тематиките за евроатлантическите институции.

Георгиев атакува и водача на Българска социалистическа партия и за празници, а в събота, навръх Велика събота, тя направила пленум на партията, уточни Георгиев. Мая Манолова изброила описи за проверка, само че къде била тя да разяснява на черно и мрачно измененията в Изборния кодекс? Защо не се разяснява тематиката какъв брой милиард левове ще бъдат върнати в ръцете на олигарсите, в случай че профилираните прокуратура и съдилища , продължи да пита Георг Георгиев и уточни, че точно сътрудниците от " Да, България " " забиват най-дълбоко меча си в стабилността и в правовата страна в България ".

" Заедно с сътрудника и Има Такъв Народ Станислав Трифонов, който най-политически плахо замълча , когато трябваше да бъде политически деен и трябваше да поеме отговорност за ръководството на страната - нещо, за което имаше опция, само че излъга, че не бил кадърен. Ако чака 240 индивида болшинство, това в действителностите в България, няма по какъв начин да се случи към този момент ", отсече Георгиев.
 Борисов за предварителните избори: Безотговорни партии харчат пари на данъкоплатците в безсмислени извършения
Борисов за предварителните избори: Безотговорни партии харчат пари на данъкоплатците в безсмислени извършения

Целта на ГЕРБ е да лимитира вредите

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков се зае да добави позицията на водача си от сутринта по тематиката за измененията в Изборния кодекс . Според него останалите партии мълчат, тъй като очевидно са в съглашателство по Изборния кодекс, който той дефинира за неприличен. Тома Биков го дефинира още като " заплашителен " и " законодателен тероризъм " . Ако ГЕРБ били направило такова нещо медиите щели да ги унищожат.

От ГЕРБ са сюрпризирани от известието от президентството от ранния следобяд за привикване на съвещания за избор на нов ЦИК. Те не са получили поканата , само че очевидно другите партии са, защото черпят информация от източника.
 Скоростно президентът прави съвещания за нова ЦИК
Скоростно президентът прави съвещания за нова ЦИК

След промените в Изборния кодекс

Тома Биков акцентира, че в ГЕРБ не знаят на какви критерии би трябвало да дават отговор новите членове на ЦИК, какво се чака от тях, на каква тематика ще бъдат диалозите, по какъв начин ще преминат и всичко това се случва два месеца преди предварителните парламентарни избори. (президентът, бел.ред.), само че ние не знаем по какви критерии ще си избира членовете, изясни Биков.

По думите на Биков през днешния ден в почивния ден да се издаде декрет е " безспорен скандал " . В момента се разрушава доверието в самия избирателен развой , защото " методът, по който се направи този Изборен кодекс, е безусловно неприличен и жесток ", безапелационен бе Тома Биков.

В момента виждаме нарисувана една имитация и опит цялото изборно законодателство да бъде направено и да бъде приложено, тъй че да завоюват избрани политически сили към кръга на Румен Радев. Това се прави за да завоюва втори мандат като президент, уверен е Биков.
 Случващото се в Народно събрание - пълзящ държавен прелом?
Случващото се в Народно събрание - пълзящ държавен прелом?

Атаката против Борисов минала в офанзива към страната, уверен Георги Близнашки

Той предизвести и че тези дейности, а е предварителните избори ще вкарат страната от политическа в конституционна рецесия, защото с изключение на неуспех на изборния развой, това е и неуспех на демократичния развой .

По думите на Биков, Изборният кодекс е изработен точно по подобен метод и с цел да се влезе в по този начин рецесия.
 Стратег от президентството: Нови избори няма да доведат до по-голям безпорядък от този на ГЕРБ
Стратег от президентството: Нови избори няма да доведат до по-голям безпорядък от този на ГЕРБ

Проф. Александър Маринов дефинира предлагането на Има Такъв Народ като контрапункт на Борисов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР