ГЕРБ спешно направиха подписка за извънредно заседание на НС по

...
ГЕРБ спешно направиха подписка за извънредно заседание на НС по
Коментари Харесай

Ако гоним руската, да изгоним и американската посланичка! Русия не е Кремъл. ГЕРБ да помисли не само за НАТО, но и за махане на машините

ГЕРБ незабавно направиха подписка за изключително съвещание на Народно събрание по тематиката „ НАТО-Русия “.

Чудесно, по този начин би трябвало. Това се действителни политически дейности.

Очаквам в този момент сходна интензивност и по други значими тематики. Например – подписка за пускане на процедура за импийчмънт на Радев, нарушил Конституцията съгласно решение на Конституционни съд.

Нужни са 60 депутати. ГЕРБ разполага с 59, надали е невероятно да „ измолят “ един глас от Движение за права и свободи, които обществено водят война с президента.

В последна сметка борбата с Путин включва и борба с проксито на военачалник Решетников и Комитет за Държавна сигурност (на СССР) на " Дондуков " 2...

Очаквам действителни политически дейности и по тематиката с машинния избор в посока смяна на Изборния кодекс и връщане на смесената система по желание – хартиена бюлетина или машини.
свързани новини14633преди 13 часа96421преди 19 часа
Корнелия Нинова към този момент даде обществена поръчка, че Българска социалистическа партия ще изиска такава промяна. Следователно хората на Борисов към този момент трябваше да договарят с алените и да са инициирали прегласуване в Народно събрание, където евентуално ще получат поддръжка от Движение за права и свободи.

Има ли по-важно от махане на машините? Според мен не. Нали посредством тях Радев ни тропоса харвардските измамници, посредством тях на два пъти подмени същинския избор на народа и узурпира властта.

Спешна реакция за Русия – хубаво. Но излиза, че ГЕРБ се задвижват единствено по тази линия. Все отново не са пронатовска, а българска партия, нали? Евродепутатите им в Брюксел пишат гневни заявления срещу Путин и в отбрана на Навални, обаче пасивно одобряват подсъдимата им колежка Елена Йончева да се гаври с Борисов към този момент четвърта година, а в този момент и да привиква Кирил Петков и Гешев поради „ кюлчетата “?!

Дали би трябвало да сме по-католици от папата, до момента в който Москва и Вашингтон дрънкат оръжия и си го „ мерят “ на вербално равнище? Точно ние да влизаме в ролята на ястреби? Конфронтацията с Русия не ни е водила до нищо положително в историята, ненужно е да напомням. А в този момент долавям отсам оттова безумни апели да гоним съветската посланичка от София. Що за тъпизъм?

Да гоним съветската, но да изгоним и американската, която интензивно спомага за държавния прелом на Радев! И чийто лабораторен план са великите „ кирета “.

Изобщо какво им изискуем на неомарксистите зад Океана, които сега ръководят Белия дом? Какво изискуем на семейство Клинтън, които бомбардираха Белград през София, какво изискуем на културния асимилатор Сорос и неговите НПО-та, какво изискуем на сенилния Байдън? Може би ни махнаха визите? Или стопираха да се бъркат безогледно във вътрешните ни работи посредством „ мониторингови отчети “, а в последно време и с водевилния „ акт Магнитски “? Заради който десетки български компании и предприемачи попаднаха в черни описи по неразбираеми съображения и случаен аршин, съгласно кефа на доносниците от „ Капитал “?

Отношението към властническия режим на Путин е едно. Отношението към Русия – напълно друго. Русия не е Кремъл. Русия е великата славянска душа.

Не одобрявам нито русофилската, нито русофобската нервност. Не одобрявам и раболепието пред „ Запада “… “Запада “, който от дълго време самичък е загърбил евроатлантическите полезности и ги е подменил с неолиберална, прогресистка и глобалистка перверзия…И с расизъм с противоположен знак.

Нека не забравяме, че сме православни християни преди да се натягаме прекалено. И да ревем унизително, като карпатски мечки: „ Дайте ни още, още бойци, струпвайте още оръжия, напълнете Черно море с нуклеарни ракети, ориентирани към Москва… “

Питал ли е някой българите желаят ли всичко това? Защо не се направи референдум за американските бази и разширението на военното наличие на НАТО у нас? Съгласен ли е народът да ни извърнат в плацдарм за нахлуване над Русия?

Аз персонално не съм склонен. Битката би трябвало да е за повече мир, не за повече война.

Крайно време е да проявим достолепие във външната политика, с цел да ни почитат и извън. И да гледаме повече нашите си работи. Българският интерес стои над ползите на НАТО, Вашингтон, Украйна или Москва. А българският интерес е равнозначен с разсъдъка и умереността, с добиване на поучения от историята.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР