ГЕРБ ще поиска смяна на министри в правителството и това

...
ГЕРБ ще поиска смяна на министри в правителството и това
Коментари Харесай

Татяна Буруджиева: ГЕРБ ще иска смяна на министри след местните избори

ГЕРБ ще изиска промяна на министри в държавното управление и това ще след още след локалните избори на 29 октомври и преди ротацията на акад. Николай Денков с Мария Габриел. Това предвижда политологът Татяна Буруджиева пред „ БНР “.

Според нея има нарочени шест-седем души за промяна , като имената им ще станат обществено известно напълно скоро. Тя подсети, че след локалните избори ще би трябвало да бъде признат бюджетъ т за идната година, което най-вероятно още веднъж ще стане след дълги и тежки кавги по време на съвещанията. 

„ ГЕРБ и Движение за права и свободи вършат ясна поръчка за това кои ще се сменят преди ротацията, с цел да може да се реализира ротацията. “

По думите ѝ от известно време се чуват клюки, че властта не е равно разпределена сред сътрудниците и заради тази причина държавното управление не работи добре. Според нея сега „ Демократична България “ заема една по-дистанцирана роля, защото от „ Продължаваме промяната “ стартират все по-открито да работят с Движение за права и свободи и Делян Пеевски.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР